Kids

Tennis lessen voor kinderen

Lees meer

Volwassenen

Tennisles voor beginners, gevorderden en competitiespelers

Lees meer

Competitie

Kids of Tieners vanaf 8 t.e.m. 16 jaar die competitief ingesteld zijn

Lees meer

Beste leden van de tennisschool,

Door het verlengen van de veiligheidsmaatregelen tot minstens 3 mei, kunnen wij helaas maandag niet starten met onze lessen voor het lenteseizoen.
Om wat meer duidelijkheid te scheppen, willen wij al een richtdatum aanduiden om te starten met de lessen (dit zal uiteraard ook weer afhangen van de situatie).
Onze richtdatum om te starten met de lessen is maandag 18 mei, dan zouden we exact 4 weken later starten. Afhankelijk van wat de veiligheidsraad zal beslissen kan dat per week opgeschoven worden.
Uiteraard kunnen we geen 10 lessen geven voor dat de grote vakantie begint, wel 6 lessen en dan zouden we 4 weken doorgaan in de vakantieperiode juli-augustus (als we op 18/5 mogen starten) om zeker de 10 lesweken te vervolledigen.
Wie een drukke agenda heeft in juli en augustus, kan die lessen zeker op een andere moment inhalen op een ander tijdstip of groep, te bespreken met de leraar, Eddy of Hennie (zodat ieder zijn/haar 10 lessen kan opnemen).

Graag zou ik willen weten wie zeker wil meedoen met de lessen deze lente-zomer. Ik heb al wat inschrijvingen binnen gekregen, maar toch zijn er nog velen waarvan ik nog niets heb vernomen.

Je kan je nog steeds inschrijven door te antwoorden op deze mail.

Nog eventjes geduld en we kunnen er weer samen tegenaan! Stay safe!

Sportieve groeten,

Philippe Hendrickx
Tennisschoolverantwoordelijke
TC Key Point

Let’s take your game to the next level!

KeyPoint heeft een tennisschool die onder leiding staat van Eddy Clé (Trainer A) en Philippe Hendrickx (Trainer B). Wij bieden verschillende soorten pakketten aan. Kidstennis, Volwassenentennis, Privélessen, Competitietraining, Start2Tennis,… Alle niveaus zijn bij ons welkom. Er is voor ieder wat wils.

Terrein reservatie

Boek hier uw tennisterrein! Indien u geen lid bent, kan u telefonisch reserveren!

Tennisschool KP

Tennisschool KeyPoint is een tennisschool die samenwerkt met gediplomeerde trainers. Onze doelgroepen zijn gerangschikt volgens leeftijd en niveau.